Απλές συμβουλές και συμβουλευτική Γεωπονία.

Παρέχουμε δωρεάν και ακούραστα συμβουλές για τα φυτά σας, την καλλιέργειά σας και τον κήπο σας, όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι. Μοιραζόμαστε την γνώση και την εμπειρία μας για να σας βοηθήσουμε ώστε να έχετε υγιή και όμορφα φυτά χωρίς προβλήματα.

Παράλληλα μπορούμε να παρέχουμε εμπεριστατωμένη και συστηματική συμβουλευτική Γεωπονία, σε επαγγελματικές καλλιέργειες ή άλλα τεχνικά έργα πρασίνου.

Μελέτες πρασίνου και σχεδιασμός κήπου.

Σε κάθε έργο πρασίνου, είτε πρόκειται για μικρό ιδιωτικό κήπο, είτε πρόκειται για δημόσιο χώρο, μελετώνται οι βιοκλιματικές παράμετροι, ο προσανατολισμός, οι προοριζόμενες χρήσεις, οι απαιτήσεις συντήρησης αλλά κυρίως οι ιδιαίτερες επιθυμίες του πελάτη.

Σκοπός μας πάντα είναι η διευκόλυνση της απόλαυσης από τους ιδιοκτήτες ενός χώρου χαλάρωσης και αναψυχής, όπως είναι ο κήπος με την χωροταξική εκτίμηση μας.

Υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού στον Η/Υ σε απλή κάτοψη, τρισδιάστατη εικόνα, ακόμα και clip.

Όπου παρίσταται ανάγκη διενεργείται και επισταμένη εδαφολογική ανάλυση με σκοπό ενδεχόμενη βελτίωση του υποστρώματος φύτευσης και άρα της καλύτερης δυνατής ανάπτυξης και εξέλιξης του αισθητικού αποτελέσματος.

Οι προσφορές μας είναι σαφής και ξεκάθαρες, περιλαμβάνουν όλες τις επιβαρύνσεις και όλες τις απαιτούμενες εργασίες.

Κατά παραγγελία μπορούν να εκπονηθούν επιπλέον ολοκληρωμένες μελέτες πρασίνου ανεξάρτητα από τον φορέα υλοποίησης του έργου.

Κατασκευή έργων πρασίνου.

Η φάση της κατασκευής ενός κήπου, δηλαδή η υλοποίηση ενός αρχιτεκτονικού σχεδίου, ξεκινά με την επιχωμάτωση (εάν είναι απαραίτητη), την διάστρωση του χώματος, την κατεργασία και την ενσωμάτωση των βελτιωτικών και των βελτιωτικών και των λιπασμάτων.

Στην συνέχεια τοποθετείται και δοκιμάζεται το αρδευτικό σύστημα. Κατόπιν διαλέγονται, μεταφέρονται και φυτεύονται τα φυτά, τα δέντρα και οι θάμνοι.

Τέλος σπέρνεται το γκαζόν ή τοποθετείται ο έτοιμος χλοοτάπητας, φυτεύονται οι ανθώνες και προστίθενται οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Όλα τα στάδια των εργασιών διενεργούνται από πολύ έμπειρο συνεργείο, υπό την συνεχή επίβλεψη αλλά και την ενεργή εμπλοκή γεωπόνου.

Μπορούμε και εγγυόμαστε για τους επιμέρους χρόνους περάτωσης των εργασιών, καθώς και για την διακριτικότητα της εργασίας μας ώστε να μην προξενηθούν ζημιές στο χώρο.

Η παράδοση του έργου γίνεται όχι στο πρώτο αλλά στο τρίτο κούρεμα του γκαζόν, έχοντας ήδη προσφέρει ένα τουλάχιστον μήνα δωρεάν συντήρηση.

Συντήρηση πρασίνου.

Η άρτια υλικοτεχνική υποδομή μας, η εμπειρία του συνεργείου μας αλλά και η διαρκής εποπτεία των γεωπόνων, αποτελούν τα εχέγγυα για την άριστη εμφάνιση και την σωστή ανάπτυξη του κήπου σας.

Με προσοχή και υπευθυνότητα εξετάζεται ο κάθε κήπος ξεχωριστά και αφού καταγραφούν οι ιδιαιτερότητες, συντάσσουμε με κάθε πελάτη συμφωνητικό που προβλέπει τις υποχρεώσεις μας και τις εγγυήσεις μας.

Η επιχείρησή μας διενεργεί από τις αρχές λειτουργίας της συντηρήσεις, καλύπτοντας τις εξής περιοχές : Κηφισιά, Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Πεύκη, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Διόνυσος, Εκάλη και Πολιτεία.

Για τον πρόσθετο λόγο ότι για την κατασκευή του κήπου έχει δαπανηθεί ένα μικρό ή μεγαλύτερο ποσό, καθίσταται αναγκαία μια σοβαρή και υπεύθυνη συντήρηση από ειδικούς.

Ένας κήπος και γενικά κάθε κομμάτι αστικού πρασίνου, είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται και όχι ένα στατικό ντεκόρ.

Σας περιμένουμε με τιμή…

Ελάτε!