Γεωπονικά καταστήματα

Δημήτρης & Πάνος Τσατσάνης

ΓΕΩΠΟΝΟΙ Γ.Π.Α.

Ταυτότητα

  • Επωνυμία: ΄΄ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΑ΄΄ Αφοί Τσατσάνη Ο.Ε.
  • Γεωπονικά καταστήματα – Φυτώρια – Υπηρεσίες πρασίνου
  • 1ο Κατάστημα: Κουντουριώτου 13 Ηράκλειο Αττικής Τ.Κ.14122
  • 2ο Κατάστημα: Γ. Παπανδρέου 159 Μεταμόρφωση Τ.Κ.14452
  • Αποθήκη: Πευκών 15 Μεταμόρφωση
  • Χώρος παραγωγής: Κάλαμος Αττικής – Θέση Αυλοτόπι
  • Δημήτρης & Πάνος Τσατσάνης – ΓΕΩΠΟΝΟΙ Γ.Π.Α.

Ιστορικό – Στελέχωση – Υποδομές

Η εταιρεία μας ίδρυσε το πρώτο κατάστημα τον Φεβρουάριο του 1999 στο σημείο που λειτουργεί μέχρι σήμερα, αρχικά σαν ατομική επιχείρηση από τον Γεωπόνο Πάνο Τσατσάνη. Το 2000 εμπλέκεται ενεργά ο αδελφός του Δημήτρης Τσατσάνης, επίσης Γεωπόνος και επεκτείνουν το φυτώριο και τις υπηρεσίες πρασίνου. Το 2005 συστήνουν την εταιρεία με την σημερινή της μορφή και ενισχύουν την δυναμική με νέο αποθηκευτικό χώρο 150τ.μ. και νέο εξοπλισμό. Το 2007 ιδρύουν την παραγωγική μονάδα στον Κάλαμο 3000τ.μ. με θερμοκήπιο και σύγχρονες υποδομές. Το 2022 ιδρύουν το δεύτερο γεωπονικό κατάστημα στην Μεταμόρφωση.

Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πρώτης σημασίας για εμάς. Στα καταστήματά μας εργάζονται και σας εξυπηρετούν 6 έμπειροι ΓΕΩΠΟΝΟΙ, ενώ και το υπόλοιπο προσωπικό των καταστημάτων ή των κηποτεχνικών συνεργείων μας έχει υψηλό βαθμό κατάρτισης και υποστήριξη.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι σχεδόν όλες ιδιόκτητες. Διαθέτουμε συνολικά 6 επαγγελματικά οχήματα και πλήθος μηχανημάτων για διάφορες ειδικές κηποτεχνικές εφαρμογές. Σεβόμαστε πολύ την δουλειά μας και την αναπτύσσουμε με προσοχή και με επενδύσεις.

Η φιλοσοφία μας

  • …προσιτό πράσινο κάθε μέρα…

Δεν ‘’στολίζουμε’’ τα φυτά μας με αναξιόπιστες υποσχέσεις και υπερβολές, αλλά δίνουμε στους πελάτες μας κατανοητές και αναλυτικές συμβουλές, μιλώντας φιλικά και με ειλικρίνεια !

Δεν είμαστε τα ‘’μεγαλύτερα φυτώρια της Αθήνας’’,  αλλά έχουμε πολύ μεγάλη ποικιλία, συστηματική επάρκεια και ανανεωνόμαστε διαρκώς !

Δεν ”τα ξέρουμε όλα”, αλλά έχουμε μεγάλη εμπειρία και μας αρέσει να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας απλόχερα !

Δεν κάνουμε ‘’ποιοτικό έλεγχο’’ με κάποιο ISO, αλλά διαλέγουμε τα φυτά και τα υπόλοιπα είδη κυριολεκτικά με τα χέρια μας, συχνά απευθείας από την παραγωγή !

Δεν είμαστε οι ‘’φθηνότεροι στην Ελλάδα’’, αλλά οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές και σταθερά ανταγωνιστικές γιατί έχουμε πρόσβαση για εφοδιασμό χωρίς πολλούς ενδιάμεσους !

Είμαστε απλά μια οικογενειακή επιχείρηση που σεβόμαστε τους πελάτες μας σαν δικούς μας ανθρώπους. Είμαστε απλά γεωπόνοι που αγαπάμε τα φυτά και το πράσινο σαν ιδέα ζωής !

  • …φυτά για όλα τα σπίτια…

Δημήτρης Τσατσάνης

Πάνος Τσατσάνης

Σας περιμένουμε με τιμή…

Ελάτε!